Welkom bij Van Wijnen Recreatiebouw B.V.

Van Wijnen Recreatiebouw B.V. is binnen Van Wijnen dé specialist in het ontwikkelen en bouwen van vakantiewoningen of recreatiebungalows. Met Van Wijnen Recreatiebouw als gespecialiseerde partner is het vastgoed in goede handen en kunnen exploitanten van vakantieparken zich richten op hun vakantie-aanbod.

 • Landal Volendam

  Landal Volendam

  Beschut en omheind, maar toch midden in de recreatieve dynamiek van Volendam, wordt een nieuw vakantiepark gerealiseerd onder de naam “Landal Volendam”. Prijzen vanaf € 215.500,- v.o.n. inclusief inventaris, exclusief BTW

  Lees meer
 • Landal Bad Boltenhagen (D)

  Landal Bad Boltenhagen (D)

  In het plaatsje Klütz, dicht bij één van de mooiste stranden aan de Oostzee gelegen, ontwikkelen we met Landal GreenParks een uniek park met vrijstaande vakantiewoningen en luxe appartementen vanaf € 224.000,00 v.o.n.

 • Landal Mont Royal

  Landal Mont Royal

  Hooggelegen tussen de wijngaarden en met uitzicht op de Moezel, realiseert Van Wijnen Recreatiebouw 74 nieuw te bouwen duurzame recreatiewoningen op het bestaande vakantiepark. Prijzen vanaf € 227.000,- v.o.n.

  Lees meer
 • Domein de Waufsberg

  Domein de Waufsberg

  Een nieuw recreatiepark met 62 vrijstaande recreatiewoningen in het hart van het Limburgse Heuvelland. Dit park behoort nu al tot de top 10 van beste vakantieparken in Nederland en won (januari 2018) een Zoover Award!

  Lees meer
 • Bouw van de boomwoning

  Bouw van de boomwoning

  Bekijk hoe Van Wijnen Recreatiebouw de 'doomboom' bouwde voor Landal Miggelenberg.

  Bekijk video
 • Nieuws

  Nieuws

  Lees hier het actuele nieuws over onze projecten!

  Lees meer