Feestelijke opening Domein De Waufsberg te Noorbeek

14 september 2017

Midden in het 5 sterren landschap van Zuid-Limburg is op zaterdag 9 september jl. het nieuwste project van Van Wijnen Recreatiebouw "Landal Domein De Waufsberg" in Noorbeek officieel geopend.

 

Dit prachtige recreatieproject met 62 luxe, vrijstaande recreatiewoningen ademt de volledige sfeer van Limburg. Daarmee is Van Wijnen Recreatiebouw er in geslaagd samen met Landal GreenParks een unieke plek te creëren. Een plek waar mensen tot rust komen en kunnen genieten.

 

Ook culinair is het genieten op Landal De Waufsberg. Het traditioneel ogende en volledig nieuw gerealiseerde hoofdgebouw biedt onderdak aan het parkrestaurant Gasterij Henry VIII en de receptie.

 

De opening werd gedaan door de heren Heerkens (directeur Landal GreenParks), Custers (loco burgemeester Eijsden-Margraten), Tebbe (initiatiefnemer) en Odink (directeur Van Wijnen Recreatiebouw). Tijdens de opening werd een prachtige muurschildering onthuld met verwijzing naar Sint Brigida en de bijbehorende traditie in Noorbeek (Unesco werelderfgoed).

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Feestelijke opening Domein De Waufsberg te Noorbeek - Afbeelding 1

 

Feestelijke opening Domein De Waufsberg te Noorbeek - Afbeelding 2

 

Deel dit met vrienden: