Noordwijk een prachtig vakantiepark rijker!

12 september 2016

Vrijdag 9 september 2016 zijn de laatste twee recreatiewoningen op Buitenplaats Witte Raaf aan Zee in Noordwijk overgedragen aan de kopers! In totaal zijn er 31 exclusieve recreatiewoningen gerealiseerd.

 

Het project Buitenplaats Witte Raaf aan Zee bestaat uit 31 exclusieve recreatiewoningen, een initiatief van ondernemer Therus Oostdam en verder uitontwikkeld door Van Wijnen Recreatiebouw. De twee laatste recreatiewoningen betreffen het type Tapuit. Kenmerkend voor dit type is de rieten kap, waardoor de woningen een typische Noordwijkse uitstraling hebben.

 

De laatste twee recreatiewoningen (en ook de eerder gebouwde modelwoning in type Tapuit) zijn gerealiseerd door de afdeling onderhoud en beheer van Van Wijnen Haarlemmermeer B.V. Na een bouwtijd van 15 weken zijn de woningen zonder opleverpunten overgedragen aan de kopers; daar zijn we natuurlijk trots op. Nu de laatste twee woningen gereed zijn is de realitatie van Buitenplaats Witte Raaf aan Zee een feit. Noordwijk is een prachtig vakantiepark rijker!

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Timmermannen Henk en Leo Aartman, projectontwikkelaar Niek Klomp en bewoner Ronald Hulsebosch.

Timmermannen Henk en Leo Aartman, projectontwikkelaar Niek Klomp en bewoner Ronald Hulsebosch.

 

De eerder opgeleverde modelwoning, type Tapuit.

De eerder opgeleverde modelwoning, type Tapuit.

 

Deel dit met vrienden: