Succesvolle koperskijkdag op Landal Mont Royal te Kröv

11 juli 2017

Afgelopen zaterdag, 8 juli, hebben wij meer dan 50 zeer enthousiaste kopers ontvangen op de koperskijkdag op Landal Mont Royal te Kröv (D).

 

Op het panoramaterras genoot men van een drankje en heerlijke Duitse “Kuchen” met schitterend uitzicht over de omgeving.

 

Er volgde een presentatie door Maas Brink, directeur Development Landal GreenParks, en Klaas Odink, directeur Van Wijnen Recreatiebouw. Na de nodige informatie over het project in de presentatie werd het tijd ook daadwerkelijk de stand van zaken op de bouwplaats te gaan bekijken.

 

In 2 groepen werd men over de bouwplaats rondgeleid en was er volop gelegenheid een kijkje te nemen bij de woningen en het stellen van vragen. De kopers waren allen zeer enthousiast over de bouw en over de getoonde “look en Feel” van zowel de gevel-mockup en de interieurbeelden.

 

Na de rondgang is nagepraat onder het genot van een verkoelend drankje (het was erg heet, ruim 30 graden) en wat lekkere hapjes. Rond 17.00 uur vertrokken de gasten tevreden en met een passend presentje huiswaarts en kijken we terug op een geslaagde warme dag!

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Succesvolle koperskijkdag op Landal Mont Royal te Kröv - Afbeelding 1

 

Succesvolle koperskijkdag op Landal Mont Royal te Kröv - Afbeelding 2

 

Deel dit met vrienden: