Verhuur van Landal Volendam in volle gang

16 juni 2020

Goed nieuws: de start van de verhuur van de recreatiewoningen is naar voren gehaald. Op 17 juli worden de eerste gasten van harte welkom geheten op vakantiepark Landal Volendam.
‘We zijn verheugd onze gasten deze zomer een prachtig nieuw park in een fraai stukje Nederland te kunnen aanbieden. Ligging en uitstraling passen perfect bij de expansieambities van Landal, die zijn gericht op uitbreiding van ons aanbod met kwalitatief hoogwaardige parken op mooie locaties,’ zegt Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

 

Dit is fantastisch nieuws voor zowel de huurders als de eigenaren van de recreatiewoningen van Landal Volendam. De vakantiegangers kunnen eerder genieten van een moderne vakantiewoning aan het Markermeer en de eigenaren profiteren hierdoor nog eerder van het rendement.

Wilt u ook op korte termijn profiteren van mooie verhuuropbrengsten? De realisatie verloopt voorspoedig en het park is al te boeken via de website van Landal GreenParks. Een uitstekend moment dus om nu te investeren in dit project. Vanwege de toegenomen populariteit van vakantie in eigen land, wordt er een uitstekende bezetting en verhuuropbrengst verwacht.

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Verhuur van Landal Volendam in volle gang - Afbeelding 1

 

Deel dit met vrienden: