KRÖV (D)
LANDAL MONT ROYAL

Plaats Kröv (D)
Vestiging Van Wijnen GmbH
Opdrachtgever Van Wijnen Recreatiebouw B.V.
Architect Factor Architecten B.V.
Status Opgeleverd
Startdatum maart 2017
Einddatum maart 2018

 

Beschrijving

Hooggelegen tussen de wijngaarden en met uitzicht op de Moezel, ligt de locatie van dit project. De Franse Koning Lodewijk de 14e kwam al naar Duitsland voor het fabelachtige panorama vanaf Mont Royal. Vanaf het bungalowpark loopt de gast zo naar de naastgelegen vestingruïne of de talloze wijndorpjes. Van het vroege voorjaar tot het late najaar geniet de gast in deze streek van wijnfeesten. De wijnboeren in deze streek geven de gast graag een kijkje in hun wijnbedrijf.

 

Landal Mont Royal

Van Wijnen Recreatiebouw ontwikkelde 74 nieuw te bouwen duurzame recreatiewoningen op het bestaande vakantiepark gelegen in Landkreis Bernkastel-Wittlich. De nieuwe recreatiewoningen zijn in plaats van 76 bestaande recreatiewoningen gekomen. De nieuwe recreatiewoningen zijn duurzaam uitgevoerd en hebben derhalve geen gasaansluiting. Door middel van bewezen duurzame installatietechnieken zoals een luchtwarmtepomp voor de verwarming van de recreatiewoningen en zonnepanelen op de daken voor de winning van elektriciteit voldoet het project volledig aan de energie ambitie ’0 op de meter’.

 

Verhuurgereed

De nieuwbouw bestaat uit verschillende typen recreatiewoningen: 4-persoons, 6-persoons, 8- persoons, 10-persoons en 12-persoons in een Comfort of Luxe uitvoering. De recreatiewoningen zijn door Van Wijnen turn-key opgeleverd, dus volledig ingericht en verhuurgereed bij oplevering.

 

Landal GreenParks

Het zal u niet verbazen dat de Moezelstreek het hele jaar veel bezoekers trekt, waar u als eigenaar van een recreatiewoning, optimaal van profiteert. Zeker wanneer u bedenkt dat Landal GreenParks de recreatiewoningen verhuurt en het park exploiteert. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Landal is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in succesvolle recreatieparken.

 

Dit project is in maart 2018 opgeleverd en vanaf dat moment zijn de woningen in verhuur genomen bij Landal GreenParks.

 

<< Terug naar overzicht

Afbeelding 1
Afbeelding 2Afbeelding 3Afbeelding 4Afbeelding 5Afbeelding 6

Deel dit met vrienden:

Deel op Twitter Mail een vriend Deel op Facebook Deel op LinkedIn