NOORBEEK
DOMEIN DE WAUFSBERG

Plaats Noorbeek
Opdrachtgever Van Wijnen Recreatiebouw B.V.
Architect Architectenbureau Van Mierlo te Teteringen
Status Opgeleverd

 

Beschrijving

In het hart van het Limburgse Heuvelland – vlakbij de Belgische Voerstreek en de mooie historische steden Maastricht, Aken en Luik – ligt Noorbeek. Hier is door Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw recreatiepark gerealiseerd onder de naam 'Domein De Waufsberg'.

 

De naam van het park is ontleend aan De Waufsberg die Noorbeek met buurtschap Hoog Cruts in de gemeente Eijsden-Magraten verbindt. Het park – circa 4,4 ha. groot met 62 vrijstaande recreatiewoningen – is ruim opgezet en heeft een gezellig 'dorpsplein' met onder andere een brasserie met overdekt terras, een fietsverhuurservice en een parkshop.

 

Voor de 62 recreatiewoningen - 4, 6, 8 en 12 persoons - is gekozen voor veel variantie in uitvoering.

 

De eerste fase van dit project is uitgevoerd van januari 2016 tot augustus 2016 en de woningen zijn vanaf 2 september 2016 in verhuur bij Landal GreenParks. Met de bouw van de woningen van de tweede fase is in januari 2017 gestart, deze woningen zijn augustus 2017 opgeleverd. Op 9 september 2017 is het gehele park officieel (en feestelijk) geopend. Alle woningen in dit project zijn verkocht.

 

Binnen één jaar na opening van Landal Domein De Waufsberg behoort dit park al tot de top 10 van de beste vakantieparken van Nederland en wint daarmee begin 2018 een Zoover Award! Lees hier meer.

 

 

 

<< Terug naar overzicht

Deel dit met vrienden:

Deel op Twitter Mail een vriend Deel op Facebook Deel op LinkedIn