VOLENDAM
LANDAL VOLENDAM

Plaats Volendam
Vestiging Van Wijnen Recreatiebouw B.V.
Opdrachtgever Landal GreenParks
Status In verkoop
Startdatum mei 2019

 

Beschrijving

Volendam

De toeristische trekpleister Volendam is over de hele wereld bekend. De traditionele klederdracht, “De Dijk”, de karakteristieke oud-Hollandsche huizen en de bekende paling­sound hebben Volendam groot gemaakt. Maar Volendam biedt veel meer. Wie vanaf de snelweg A7 of A10 naar Volendam rijdt, maakt direct kennis met rust en ruimte. Vergezichten, over het typische Hollandsche landschap Waterland, met aan de horizon kerktorens van pittoreske dorpjes als Zuiderwoude, Broek in Waterland en Durgerdam.

 

Landal Volendam

Beschut en omheind, maar toch midden in de recreatieve dynamiek van Volendam, wordt door Van Wijnen Recreatie­bouw B.V. een nieuw vakantiepark gerealiseerd onder de naam “Landal Volendam”. Het aan het Markermeer gelegen park – circa 1 hectare groot met 42 recreatiewoningen – is gezellig en kleinschalig. De duurzame en toekomstbestendige recreatiewoningen worden gasloos gebouwd. Het park beschikt over een eigen receptie en heeft speelvoorzieningen voor de allerkleinsten. Binnen een straal van nog geen kilometer vindt u een keur aan winkels en supermarkten, maar ook aantrekkelijke horeca, wellness, strand, zwembad, havens en andere faciliteiten. In mei 2019 is de bouw van het volledige park van start gegaan.

 

Verhuurgereed

De recreatiewoningen, type 4- en 6- persoons in Comfort en Luxe uitvoering, worden sfeervol en compleet ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Alle recreatiewoningen worden voorzien van luxe inventaris en sanitair, een moderne keuken en een houtgestookte kachel. De Luxe recreatiewoningen krijgen daarnaast ook een sauna, een sunshower, een wasmachine en een wasdroger.

 

Landal GreenParks

Het zal u niet verbazen dat Volendam het hele jaar door veel bezoekers trekt; een aspect waarvan u als eigenaar van een recreatiewoning, optimaal profiteert. Zeker wanneer u bedenkt dat Landal GreenParks de recreatiewoningen verhuurt en het park beheert. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Landal GreenParks is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in vergelijkbare, succesvolle projecten en recreatieparken.

 

Prijzen vanaf € 215.500,- v.o.n. inclusief inventaris, exclusief BTW

 

<< Terug naar overzicht

Deel dit met vrienden:

Deel op Twitter Mail een vriend Deel op Facebook Deel op LinkedIn